Mingi olimpice JO Paris 2024

Molten Corporation (Sediu: Nishi-ku, Hiroshima City, Japonia; Președinte și CEO: Kiyo
Tamiaki), un producător de echipamente sportive, a lansat mingile oficiale de baschet și handbal pentru Jocurile Olimpice Paris 2024, competitie care va avea loc în perioada 24 iulie (miercuri) până în 11 august (duminică) 2024 la Paris.
Mingile sunt dezvoltate de Molten sub licența Comitetului Olimpic Internațional și vor fi vândute la nivel global.
Va fi prima dată când Molten va vinde mingi oficiale de meci pentru Jocurile Olimpice cu sigla olimpică.

Mingea de meci de baschet a fost proiectată pe baza modelului BG5000. Acest model a fost folosit pentru prima dată în 2019 și de atunci a fost folosit la toate meciurile internaționale organizate de Federația Internațională de Baschet (FIBA). Are un design exclusiv cu logo-ul Jocului Olimpic Paris 2024 și o pictogramă sportivă.
Mingea de meci de handbal a fost proiectată pe baza modelului A5000, care este încă folosită ca singura minge de meci oficială pentru meciurile internaționale susținute de Federația Internațională de Handbal (IHF). Are un design exclusiv pentru Jocurile Olimpice cu logo-ul Paris 2024 și o pictogramă sport imprimată pe o culoare de fundal roșu care scoate mingea în evidență pe teren.
 Molten va continua să dezvolte și să furnizeze produse de baschet și handbal cu funcții și design remarcabile pentru fiecare nivel de jucător și va lucra pentru a îndeplini promisiunea mărcii,“For the real game''.
 

Suport clienti Luni – Vineri 09:00-17.30

0735.531.281 0735.531.280 gb@anastasiasport.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!