Mingi baschet cu Jocurile Olimpice Paris 2024

Molten Corporation producator de echipamente sportive de inalta calitate, a lansat mingile oficiale de baschet pentru Jocurile Olimpice Paris 2024, competitie care va avea loc în perioada 24 iulie (miercuri) până în 11 august (duminică) 2024 la Paris. Mingile sunt dezvoltate de Molten sub licența Comitetului Olimpic Internațional și vor fi vândute la nivel global. Va fi prima dată când Molten va vinde mingi oficiale de meci pentru Jocurile Olimpice cu sigla olimpică.

Mingea de meci de baschet a fost proiectată pe baza modelului BG5000. Acest model a fost folosit pentru prima dată în 2019 și de atunci a fost folosit la toate meciurile internaționale organizate de Federația Internațională de Baschet (FIBA). Are un design exclusiv cu logo-ul Jocului Olimpic Paris 2024 și o pictogramă sportivă.

Minge oficiala de meci pentru prima data

Elementul central al designului exclusiv al Jocurilor Olimpice Paris 2024 sunt inelele olimpice, care pot fi vazute pentru prima data pe mingea oficiala de meci. Designul este completat de pictograma oficiala a jocului de baschet, perioada turneului si denumirea oficiala in franceza.

Design inconfundabil
Mingea oficiala a Jocurilor Olimpice Paris 2024 este, de asemenea, produsa în designul tipic Molten cu 12 panouri. Culorile portocaliu/fildes formeaza culorile de baza, care sunt completate de elemente de design. Canelurile compozite distribuite pe suprafata sunt responsabile pentru un control de inconfundabil al mingii.

Produs cu licenta oficiala
Prin acordul de licenta dintre CIO si Molten, mingea oficiala de meci face parte din colectia oficiala a Jocurilor Olimpice Paris 2024. Colectia isi propune sa reuneasca fanii, sa-i uneasca lege ca pe urma sa sarbatoreasca fiecare editie ulterioara a Jocurilor Olimpice și Paralimpice si prin articolele oficiale.

Suport clienti Luni – Vineri 09:00-17.30

0735.531.281 0735.531.280 gb@anastasiasport.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!