Mingi handbal Resin-Free

Noile modele de mingi handbal Molten indeplinesc 3 caracteristici care au scopul de a permite jucătorului să aibă o aderență mai bună și, prin urmare, nu mai are nevoie de clister:

  1. Suprafață absorbantă, rezistentă la transpirație: folosind un material foarte absorbant care reține umiditatea, mingea este mai puțin alunecoasă atunci când este folosită cu mâinile transpirate.
  2. Suprafață mai moale, aderență mai puternică: straturile groase și moi formează o suprafață spongioasă, permițând vârfurilor degetelor să se scufunde mai adânc și maximizând astfel zonele de contact dintre degete și minge. Aceste caracteristici oferă jucătorilor o aderență excepțională.
  3. Design original, mai mult control: construcția cu 60 de panouri creează margini adânci și uniforme pe suprafață, făcând mingea mai ușor de prins și ținut cu mâinile.

Noile modele sunt disponibile in 2 game: D60 Pro pentru competitie, marimi: 2 si 3; D60 pentru antrenament si competitie, marimi: 1, 2 si 3. Ambele modele sunt aprobate IHF.

Suport clienti Luni – Vineri 09:00-17.30

0735.531.281 0735.531.280 gb@anastasiasport.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!